Bestek   -   Glazen   -   Servies   -   Pannen   -   Keukengerei   -   Keukenapparatuur   -   Tafelaccesoires   -   Organizeren & bewaren   -   Koffie & thee
2. Gegevensverzameling

Er wordt op verschillende manieren gegevens verzameld op Voorkeukens.nl :


  • Contactformulier: als je het contactformulier invult, laat je je naam en e-mailadres achter. Dit e-mailadres zal enkel gebruikt worden om contact met je op te nemen naar aanleiding van een vraag die jij gesteld hebt. Deze informatie zal nooit gedeeld worden met derden.

  • Statistieken: we slaan je bezoekgedrag en de informatie die je web browser meestuurt op om te bepalen op welke wijze onze website gebruikt wordt. Deze informatie wordt gebruikt om de website te verbeteren.
    Voor meer informatie over gegevensverzameling doormiddel van cookies kun je de cookieverklaring lezen.
3. Gegevens aan derden

De gegevens die jij verstrekt worden niet met derden gedeeld, alleen als dit nodig is om de overeenkomst met jou uit te voeren of daarmee moet voldoen aan een wettelijke verplichting.

4. Bewaren van gegevens

Voorkeukens.nl bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om bovenstaande te realiseren.

5. Website bezoek

Op Voorkeukens.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder jouw IP-adres, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden enkel aan derden verstrekt wanneer je een gesponsord product bezoekt.


Ook dan zijn deze gegevens anoniem en kan de derde partij bijvoorbeeld alleen maar zien hoeveel bezoekers een product heeft gehad en hoe lang bezoekers gemiddeld op de pagina zijn geweest. Zij krijgen geen specifieke informatie over jouw bezoekgedrag te zien.

6. Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering

Jij hebt als bezoeker recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen indien dat van toepassing is. Jij kan dan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@voorkeukens.nl. Er zal zo snel mogelijk en binnen de gestelde termijn van vier weken, op je verzoek gereageerd worden.

De verwerking van je persoonlijke gegevens gebeurt op grond van de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG, of GDPR genoemd). Handhaving van deze regels wordt in Nederland uitgevoerd door de Autoriteit persoonsgegevens.


Wij zullen nooit misbruik maken van de door jou passief of actief verstrekte gegevens. Algemene informatie over de AVG kun je vinden op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gebeuren, dan kun een mail sturen naar info@voorkeukens.nl en zal hier een oplossing voor gezocht worden. Je hebt ook altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

7. Beveiligen gegevens

Voorkeukens.nl zorgt voor passende beveiliging van bestanden waarin persoons- en verkeersgegevens worden opgeslagen. We zorgen ervoor dat deze gegevens alleen toegankelijk zijn voor bevoegde personen en dat de gegevens alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen. Een voorbeeld van een technische maatregel is dat uw gegevens via een beveiligde verbinding worden verzonden als u gebruikmaakt van een online formulier op de website van de Voorkeukens.nl.


Ook worden uw gegevens tijdens de verzending versleuteld. Dit betekent dat uw gegevens onleesbaar zijn, mochten ze in verkeerde handen terechtkomen. Wij zullen nooit misbruik maken van de door jou passief of actief verstrekte gegevens.

8. Slotopmerkingen
Deze privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Mocht je vragen of opmerkingen hebt over websites van derden, dan is het advies om contact met hen op te nemen.

Voorkeukens.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid. Het is daarom aan te bevelen om dit privacy beleid geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.